49-годишната Дениз Уур, изиграла Сехер от Безмилостен град“, проговори за големите

...
49-годишната Дениз Уур, изиграла Сехер от Безмилостен град“, проговори за големите
Коментари Харесай

Звезда от Безмилостен град надви рака

49-годишната Дениз Уур, изиграла Сехер от „ Безмилостен град “, проговори за огромните драми в живота си, написа Lupa.bg. Тя показа, че е преборила подлата диагноза рак на гърдата, която получила преди близо 10 години.

Актрисата е родена на 17 октомври 1971 година в Анкара и е дете на известния оперен артист Мете Уур и балерината Суна Уур. През 1996 година се омъжва за театралния артист Исмаил Хаккъ Сунат, а през 1998 година се ражда синът им Енгин Дениз Сунат. На 14 юли 2004 година Исмаил е убит от съседа си, с който спорят поради звук.

През 2007 година красивата Дениз има сантиментални връзки с артиста и сътрудник Тамер Карадълъ, с който се снимат в сериала „ Дъждовно време “, излъчен и у нас по Би Ти Ви. Същата година се омъжва за Реха Мухтар – турски водещ и ефирен кореспондент, само че се развеждат през 2009 година

От връзката им на 6 май 2009 година се раждат близнаците им Мина Дениз и Пойраз Дениз. До момента Дениз има три брака зад тила си и още няколко несполучливи връзки с мъже, много по-млади от нея. Актрисата чува страшната диагноза рак на гърдата през 2011 година, до момента в който се снима в „ Огледален свят “.

Налага се да бъде оперирана и минава през курсове химиотерапия. По време на записите на „ Огледален свят “ носи перука. Сега Дениз споделя, че е в ремисия и се радва пълноценно на живота си. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР